Nyheter » 2017 » September » Rotary Mjøndalen tildelt Ungdomsprisen 2017 til MIF IFF

SØK

Fair Play serien 2020

Ikke klar

SIF cup 7. mars


Tradisjonen tro, så stiller MIF TI igjen opp i SIF cup 2020.

Dette blir en hyggelig dag med mye fotball, samt møte mange kjente fjes igjen etter en vinter med kun trening.

Det har blitt endringer i puljeoppsettet, så nå er det 5 kamper, vi møter bl.a. BUL og SIF,

Les mer »

2017 | 2018 | Februar - Juni - August - September - Oktober - November

Rotary Mjøndalen tildelt Ungdomsprisen 2017 til MIF IFF

26.09.2017

Ståle Berdal fra Mjøndalen Rotaryklubb overrakte Ungdomsprisen for 2017 og kr 5000,- til MIF IFF for gruppens arbeide for barn og unge med funksjonsnedsettelse. Prisen ble overrakt under Åpen Dag arrangementet 16. september

MIF IFF ble under Åpen Dag arrangementet for Barn og unge med funksjonsnedsettelse lørdag 16. september, tildtelt Ungdomsprisen for 2017 for sitt arbeide med idrett for funksjonshemmede.
Toni Molin mottok prisen på vegne av Styreleder Tor Erling Halvorsen og MIF IFF.
I tillegg til diplom, så fikk også MIF IFF 5000.- kroner, noe som kommer godt med i en økonomi som ikke er blant de største.
MIF IFF takker ydmykt Ståle Berdal og Mjøndalen Rotaryklubb for prisen og pengene og vil forvalte dette på best mulig måte.

Slik beskriver Ståle Berdal og Mjøndalen Rotaryklubb prisen til MIF IFF:

MRK's Ungdomspris 2017 er gitt til  MIF-IFF. Prisen består av et pengebeløp og et diplom.
Pengesummen kr 5000 er allerede overført til foreningen tidligere i sommer og vi er trygge på at den vil komme til nytte. Ungdomsprisen gis til en person eller en gruppe som på en  positiv og god møte har virket i bygda vår det siste året.
MIF-Idrett for funksjonshemmede er er slik gruppe som har tatt og tar initiativ til å dele og organisere idrettsglede og aktivitet med dem som ikke faller inn i de andre organiserte sammenhenger.Aktivitetene omfatter nå fotball (2 lag), håndball og allidrett. og er åpent for deltagere fra hele vår kommune og nabokommunene.                             

Delt glede gir dobbelt glede - heter det og det gjelder ikke minst i slike sammenhenger som vi er med på her i MIF- huset Idag. Det er derfor med stor glede jeg vil gi leder for MIF-IFF (Toni Molin på vegne av Tor Erling Halvorsen) dette enkle diplomet som er synlig bevis på at Ungdomsprisen 2017 er gitt til dere.
Der står det slik skrevet:      
"Mjøndalen Rotarys Ungdomspris 2017 er tildelt MIF-IFF for deres banebrytende arbeide og innsats med å fremme idrettsglede og samhold blant barn og ungdom i Buskerud  !
Undertegnet Grethe Eggerud, president !"       

Gratulerer med den!